dilluns, 30 de desembre del 2013

Padlet

Avui us presentaré una eina que permet compartir informació i també col·laborar en la creació d’informació. Aquesta eina és Padlet.

Padle, o abans anomenat Wallwisher, ens serveix com a arxiu personal o com a un suro col·laboratiu, és a dir, al fer un wall (suro) automàticament ja es fa públic i qualsevol pot afegir-hi informació, imatges, vídeos, etc. Sobretot s'utilitza per transmetre idees. És una aplicació molt fàcil d'utilitzar i que es pot utilitzar sense registrar-se.

Un altre punt a favor és que moltes opcions a l'hora de compartir el treball a través de codis Qr, xarxes socials (facebook, twitter), codis embed, etc.


By l-nuggets.blogspot.com


Per crear el teu suro només has d'entrar en la web de padlet i clicar sobre de: Build a wall. 


A partir d'aquí tindràs el teu propi wall per començar a escriure només has de fer dos clics i ja podràs començar a escriure.



Us deixo amb un suro públic i un vídeo perquè us feu una petita idea.


Com heu pogut veure en el suro d'exemple que us he deixat, padlet també es pot fer servir en el camp de l'educació. En l'exemple cada nen posava una definició d'un objecte creant un petit vocabulari entre tota la classe. Hem sembla una eina perfecta per fer treball col·laboratius i a més a més reuneix totes les qualitats per fer-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada