dilluns, 28 d’octubre del 2013

Prezi

Segons la mateixa Viquipèdia,  Prezi  és un un programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre un llenç virtual basada en la informàtica en núvol (programari com a servei). Prezi també té els seus avantatges i inconvenients:


Beneficis
Limitacions
Creació personalitzada o ús de plantilles predissenyades Requereix connexió a Internet (excepte per a la versió de pagament)
Facilitat d'utilització Idioma (en Anglès)
Possibilitat d'inserir text, imatges, àudio, enllaços, vídeos Les presentacions es fan públiques automàticament (excepte la modalitat de pagament i la versió per a estudiants i professors)
Superfície "infinita" de presentació No es pot imprimir (però es pot descarregar en mode flash)
Presentació dinàmica, interactiva, no lineal
Accés i Participació en línia
Servei gratuït i Online


L'activitat proposa era: fer un prezi basat en el tema dels animals i penjar-lo al bloc. He de dir, que pensava que seria més difícil fer un prezi però és basant intuïtiu i un cop t'acostumes pots fer moltes coses que per exemple amb el power point no ho pots fer. A continuació us deixo un vídeo tutorial pels qui comencin de zero com va ser el meu cas.



I també us deixo el meu primer prezi.

 

Per inserir una presentació de prezi, només hem de copiar el codi embed que surt en clicar a "insereix" i copiar aquest en la part HTML de la nostra entrada

Amb el prezi, al contrari que amb el power point, es treballa més l'hemisferi dret del nostre cervell, és a dir, treballa més les emocions, els sentiments, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada