dimecres, 23 d’octubre del 2013

Analitzant blocs educatius

L'activitat proposada es tracta d'analitzar un bloc educatiu. Em sembla una activitat molt positiva perquè així es pot veure com treballen altres persones que porten fent un bloc bastant més temps que jo. També perquè pot aportar idees de com fer les entrades, l'estructura o disseny del bloc, gatgets ideals, etc.

El bloc que analitzaré és http://www.blog.hermanosargensola.es/




Blogtañana és un blog fet a través de la mateixa plataforma que aquest bloc, és a dir, blogger. Aquest està fet per l'escola CEIP Hermanos Argensola que va dirigit a les famílies dels seus alumnes. Porta més de quatre anys publicant noticies, activitats, notes d'informació a través de vídeos, presentacions i escrits. Aquestes són redactades per les mestres encara que puntualment els alumnes fan alguna entrada.

Pel que fa a l'estructura del bloc, veiem com hi ha una gran quantitat de gatgets: agenda, fotografíes, rellotge, blocroll, el temps, enllaços a diigo amb recursos propis, webs relacionades amb l'escola, comptador de visites, traductor, RSS, notícies, arxiu del bloc. Està classificat per etiquetes (en núvol)

En la part superior dreta hi ha un menú amb vuit pàgines estàtiques: anglès, aula sisé, bloc, atenció a la diversitat, wikis, educació física,música, equip directiu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada