dijous, 17 d’octubre del 2013

Editor de vídeos de Youtube

Tots sabem que Youtube és un dels llocs webs més coneguts pel món, ja que actualment es poden veure milions de vídeos en línia però també és una bona eina per crear-los. A partir de l'editor de vídeos de Youtube pots crear la teva pròpia pel·lícula a través de gravacions pròpies. COM ES FA? Primer, hem d'entrar a Youtube a través del nostre compte de correu i clicar penjar un vídeo. A continuació posem els vídeos que volem que siguin part de la nostra pel·lícula i els posem la privadesa que vulguem (privat, públic o ocult). Després cliquem a editor de vídeos. A partir d'aquí pots començar afegir tota mena de transicions, efeces, audio, etc.

Els grans defectes d'aquest editor és que és línia i per aquesta raó pot ser que a vegades se'ns quedi clavat o nos ens deixi pujar el vídeo ja acabat, que és el que hem va passar a mi diverses ocasions. L'altre defecte és que hi ha molt poques músiques disponibles. És cert que tu pots posar-li la música que vulguis al teu vídeo, però corres el risc que sigui denunciat i al cap de poques hores treguin l'àudio. (per això trobem molts vídeos sense àudio).

A continuació us deixo amb el vídeo que vaig a fer a través d'aquest editor. El vaig fer a partir de fotogrames i posant-li una música.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada