dijous, 17 d’octubre del 2013

D'on podem treure les fotos?

Molts cops quan volem adjuntar una fotografia a un treball o utilitzar una fotografia per qualsevol cosa les anem a buscar a google fotografies. Avui us presentaré dos llocs webs on podem trobar imatges de molt bona qualitat i que els seus autors són conscients que poden ser agafades.


By Blackdisel
Flickr és un lloc web gratuït que permet emmagatzemar, buscar, ordenar i compartir fotografies en línia. Un dels avantatges que té és que saps que aquestes fotografies seran d'una bona qualitat, ja que moltes són penjades per gent que li agrada la fotografia professionals, estan ordenades per etiquetes, una mateixa fotografia està en diferents mides, etc. També podem trobar que aquestes es trobin amb copy right per la majoria estan sota llicència Creative Common
By Shuan_bao




Wikimedia Commons també és un lloc web gratuït dins del projecte de la Fundació Wikimedia on podem trobar un gran ventall de fotografies, ja que agrupa totes les imatges de tot el projecte. Com Flickr, estan ordenades per etiquetes i podem trobar un gran ventall de imatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada