dimecres, 30 d’octubre del 2013

Actualitat educativa

La setmana passada la Cristina i jo a seminari vam fer un petit treball anomenat: Actualitat educativa. Es tracta de buscar una notícia relacionada amb l'educació i que sigui actual o tingui alguna cosa a veure amb el que està passant en aquest moment. Com actualment s'està criticant i parlant de l'educació de Catalunya vam decidir parlar de dues educacions que estan en les primeres places en l'informe PISA: Finlàndia i Corea del Sur. Per parlar d'aquest tema ho vam fer a través d'un article publicat en l'ABC digital i un vídeo del 30 minuts on parla de l'educació finlandesa i també de l'educació nord-americana.




Com podeu veure l'educació finlandesa és molt diferent de la nostra ja sigui per l'elecció del claustre, organització del temps en l'horari escolar, manera de treball, etc.

L'objectiu d'aquesta activitat és que siguem capaços d'explicar un tema relacionat amb l'educació d'actualitat i que a partir d'aquí siguem capaços de crear un debat. Malauradament no vam poder parlar d'educació coreana però vam recomenar veure el vídeo ja que ens semblava un bon video.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada