dimarts, 24 de setembre del 2013

Benviguts!

Hola, sóc l'Andrea Vílchez estudiant d'educació infantil a Blanquerna.

En aquest bloc hi trobareu diverses entrades on expressaré la meva opinió sobre diversos temes o exercicis realitzats a classe.


Espero que aquest bloc sigui una bona eina per comunicar-me amb als meus companys i em serveixi per un futur. 


Però abans de començar: Què és un bloc? Segons la Viquipèdia un bloc és un diari interactiu personal a Internet. Un bloc és dissenyat perquè, com un diari, cada article tingui data de publicació, de manera que la persona que escriu (bloguer) i les que llegeixen puguin seguir tot el que s'ha publicat i editat. Us deixo on explica més gràficament què és i les utilitats d'un bloc.

 

Per afegir el vídeo només en de clicar a "comparteix" i "insereix" que es troben a sota del vídeo, i copiar el codi embed en la part HTML de la nostra entrada (part superior esquerre)

Amb la informació que estat trobant i amb aquest vídeo penso que és molt bona idea fer un bloc, ja que crec que aquesta assignatura i les seves classes aniran un pas endavant, és a dir, després de les classes no quedarà la informació en l'aire sinó que es farà una entrada explicant i sobretot reflexionant i aquesta és la part més important. Serà una manera diferent d'aprendre i sobretot de compartir coneixements amb tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada