dimecres, 25 de setembre del 2013

Google Drive

Google drive és una eina que ens ofereix google per a desar, editar, comentar compartir i publicar documents on-line de manera privada o en grup.

Amb Google Drive podem crear documents de text, presentacions, formularis, fulls de càlcul entre d'altres tipus de documents i etiquetar-los de manera que puguem localitzar-los amb facilitat dins l'espai anomenat My drive i classificar aquests per carpetes. A més a més pots pujar qualsevol tipus de documents per exemple: pdf, word, etc.

La feina per treballar amb google drive era un petit treball sobre els ordinadors portàtils i els llibres digitals a les aules. Consistia a fer un document, una presentació i un formulari i un full de càlcul.

Document



Presentació



Formulari

 

Full de càlcul




Anteriorment ja havia utilitzat el Google drive així que no vaig trobar gaires problemes. Un dels grans avantatges d'aquesta eina és que es pot compartir amb altres companys. Després d'haver creat el document escollit, a través de la pestanya "crear" que trobem en Google drive, hem de clicar sobre el botó "comparteix", que es troba a la part superior dreta. A partir d'aquí podem convidar a les persones que vulguem i si aquestes poden: editar, comentar o visualitza.

Per publicar documents del drive només s'ha de clicar en "fitxer" i en "publica al web" i finalment copiar el codi embed que ens apareix i enganxar-lo en la part html de la nostra entrada. Aquest procediment canviar pel formulari que en lloc de "publica al web" hem de clicar sobre "insereix".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada